2016. április 27., szerda

Hangosító berendezés Ibiza Port85VHF, USB, SD, ... - Jelenlegi ára: 79 360 Ft


Hangosító berendezés Ibiza Port85VHF, USB, SD, rádió
Termékkód: 10006800
Az Ibiza Port85-VHF egy teljes mértékben felszerelt hangosító berendezés, mely egyszerre biztosítja az interaktív felhasználási lehetőségeket és a szabad mozgást. A beépített elem függetlenné teszi a készüléket az elektromos áramtól, így bárhol működtetheti a technikát, a fenti részen található fogórész és a tartószíj pedig könnyen hordozhatóvá teszik. A két hátsó fémtartó a vezetéknélküli mikrofonok elhelyezésére szolgálnak.
Technikai szempontból a készülék USB és SD bemenetekkel van ellátva, melyek MP3 lejátszására szolgálnak közvetlen a flash drive-okról és SD memóriakártyákról, vonalbemenetei pedig számítógépek, CD- lejátszók, mikrofonok és egyéb vonalberendezések csatlakozására szolgálnak.
Az Ibiza Port85-VHF a többi hasonló típusú technikával ellentétben két vezeték! nélküli mikrofonnal rendelkezik, melyek biztosítják az akadálymentes, szabad mozgást.
A berendezés kíváló hangtulajdonságokkal, lehengerlő teljesítménnyel és széleskörű felhasználási lehetőségekkel jellemezhető. Legyen szó akár műsorvezetésről vagy termékbemutatóról, az alábbi Ibiza hordozható hangosító berendezés kitűnő választásnak bizonyul. És ez nem minden: A felhőtlen szórakozás biztosított a karaoke bulikon, de a nyilvános rendezvényeken is, melyeknél a 6, 3 mm jack bemenetet hangszerek vagy hangerőszabályozó csatlakozására használhatja fel, valamint a cinch kimeneten keresztül a hangszignált hangrögzítő készülékbe vezetheti.
A masszív ABS konstrukciónak köszönhetően, mely megbízhatóan védi ezt az értékes technikát a kültéri negatív hatásokkal szemben, az Ibiza Port85V gyakran hordozható.
Fő jellemzők:
Aktív hangfal 500 W-os maximális teljesítménnye! l és 200 W-os erősítő teljesítménnyelKét vezetéknélk�! �li mikrofon a csomagolás része - a hangfal hátsó oldalán két rögzítőtartó találhatóUSB és SD bemenetek MP3 lejátszására közvetlen flash drive-okról és SD memóriakártyákrólMasszív ABS konstrukció - kinti felhasználásra is alkalmas12 V-os üzemelés lehetősége - az adapter a csomagolás része
Műszaki paraméterek:
Portok: 1 x USB bemenet, 1 x SD bemenet, 1 x 6, 3 mm jack mikrofon bemenet, 1 x 6, 3 mm jack bemenet a mikrofon vagy a hangszer csatlakozására, 1 x cinch vonalbemenet, 1 x cinch vonalkimenetTámogatott adatformátumok USB/SD: MP3, WMAFeltöltés: cca. 10 óraA VHF mikrofonok sugárzási frekvenciája: 199, 6 MHz, 197, 15 MHzÉrzékenység: 93 dBFrekvenciatartomány: 45 Hz - 20 kHzAutomatikus állomáskeresésKényelmes kezelés a távkapcsoló és a kezelési rész segítségévelÖnálló kezelési szekció a rádió, az SD- és USB berendezések kezelésére, megvilágított kijelzővel rendelkezik2-uta! s ekvalizér - beállítható basszusok és magas hangokBeállítható hangerő a vezetéknélküli mikrofonoknálBeállítható visszhang effektusBeállítható master hangerőFelül elhelyezett fogantyúIsmétlés funkcióCsatlakoztatott vonalberendezések kezelése (pause, play, scan)Fémes védőrácsF2A biztosítékLED kijelzőlámpák (elemállapot)Mikrofon tápcsatlakozás: mindkettőnél 1 x 9 V-os elemA berendezés tápcsatlakozása: 230 V, 50/60 Hz vagy beépített elem (12 Vdc 2, 3 Ah)Küldemény tartalma:
1 x berendezés1 x távkapcsoló1 x tartószíj2 x vezetéknélküli mikrofon2 x 9 V-os elem1 x adapterHasználati utasításCsomagban kézbesítjükTermék méretei:
38, 5 x 28, 5 x 23 cm (DxVxH)A hangfal súlya: cca. 7, 2 kgA mikrofon súlya: cca. 250 g
Képek:


Jelenlegi ára: 79 360 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Hangosító berendezés Ibiza Port85VHF, USB, SD, ... - Jelenlegi ára: 79 360 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése