2016. augusztus 27., szombat

Fisher Price örvénylő járás öszönző, dallammal, ÚJ - Jelenlegi ára: 6 499 Ft

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt. Kipróbáltuk! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben feltüntetem!
Az aukció tárgya egy Fisher Price márkájú örvénylő járás ösztönző, készségfejlesztő játék. Nagyon mókás, nekünk kipróbáláskor nagyon tetszett!!! Javítja az egyensúlyt, koordinációt, a gyermek megimeri segítségével az ok-okozati összefüggést! A játék lényege, hogy a golyókat a baba a játék tolókarján lefelé tudja gurítani, mintha csúszdáznának. A golyók belekerülnek a játékba és körbe-körbe forognak vidám dallamok kíséretében, miközben előrefelé halad vele a gyermek!! Ha hátrafelé húzza, akkor pedig kigurulnak a golyók, arra ösztönözve  a gyermeket, hogy hamar elkapja őket és újra indulhasson a játék!! Színessége, mókássága és a vidám dallamok miatt a babák imádják! A játékhoz 3 db golyó tartozik!!   Egyszerűen fantasztikus! Mérete: 40X23X12 cm. Rendkívül jó minőségű műanyagból készült, a márka önmagáért beszél!! Nagyon stabil. Ne hagyd ki, bébidnek biztosan tetszeni fog!! Doboza is szép, ajándéknak is tökéletes!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!

Jelenlegi ára: 6 499 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 03:48 . Fisher Price örvénylő járás öszönző, dallammal, ÚJ - Jelenlegi ára: 6 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése