2018. március 29., csütörtök

Garázsürítés! Husqvarna 141 láncfűrész. hagyatékból. - Jelenlegi ára: 6 041 Ft

                                                                        Nos akkor,
Az elejére is beírom, mivel sokaknak még problémát okoz a végigolvasás.
A termékeket KIZÁRÓLAG ELŐREUTALÁSSAL VAN LEHETŐSÉG KIFIZETNI!! HA NEM ÉRTI AMIT LEÍROK, KÉREM, LEÜTÉS ELŐTT KÉRDEZZEN MEG!
UTÓLAGOSAN NEM VÁLTOZTATOK A SZÁLLÍTÁSI, ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEKEN!!
Mivel a vaterán mostanában a fizetési morál, nagymértékben megromlott, a fizetési, és átvételre szánt időt 7 napra lerövidítettem. Ne raboljuk egymás idejét emberek... Csak akkor licitálj, ha ki is tudod fizetni! Köszönöm.
Természetesen, akinek nem inge, ne vegye magára!
Akkor lássuk a termékleírást..
Eladó ez FELLELT (! ) állapotú husqvarna 141 típ. láncfűrész! A képeken látható állapotban. Hagyatékból maradt.   A gép évek óta állhat, egy alapos átnézést, tisztítást, esetleges javítást, alkatrész pótlást biztosan igényel!
Egy pillanatra se gondold, hogy hibátlan, új gépet indítok 1ft-ról! Van mit csinálni rajta, de hozzáértő, barkácsoló kedvű ember életre tudja kelteni!
Indul, jár, üzemképes! Pöcc-röff
Felújításra, alkatrésznek, nehezéknek, kiállítási tárgynak, bármire..
Konkrét híbáit nem ismerem, nem értek hozzá. Az is lehet, teljesen jó. Nem tudom.
Nekem nincs rá szükségem, a legmagasabb licit viszi!: -)
                                      A KÖVETKEZŐ SOROKAT KÉREM ALAPOSAN ÁTOLVASNI! (végig)
Személyes átvétel, kizárólag az általam megadott helyen lehetséges, Bp. 11. -ik ker ben. Hétköznapokon!! 10-17 óraig! Helyszíni fizetésre NINCS lehetőség, mivel nem tudok jelenlenni az átadásnál!
Fűnyírót, rotakapát, nagytestű, és súlyú gépeket NEM CSOMAGOLOK BE!!! Futárt csak akkor küldjenek, ha csomagolás nélkül is szállít!!
A fentiek miatt POSTÁZNI SEM TUDOM A NAGY GÉPEKET!!! A postázási lehetőséget termékenként külön jelzem! Ha nincs a terméklapra írva, hogy postázom is, meg se kérdezd!
A gépet messziről hozom, ezért kérlek jól gondold meg, hogy licitálsz-e! A sorozatos rossz tapasztalatok miatt, (komolytalan, nem szavahihető, hitegető, Olvasni nem tudó, link emberek) csakis ELŐREUTALÁST követően indítom útnak! Ez alól kivételt NEM teszek senkinek! Nem érdekelnek a magyarázkodások, senkivel nem vitázok, nem alkudozom! Ha a feltételek nem megfelelőek, kérem, ne licitáljanak! Kérem vegyék figyelembe, hogy a leütés, és az átvétel között akár egy hét is eltelhet, mivel csakis vasárnap tudok szállítani Budapestre! A megbeszélt átvételi idő után 4 napot várok, és a gépet visszaszállítom!
Raktározni nem tudok. A megnyert termékeket kérem lejárat utáni héten fizessék ki!  MAX. 1 HETET várok a fizetésre, és az átvétel lebonyolítására! Ezt követően újrahírdetem a terméket, megfelelő minősítés mellett...
Ha valami kérdés felmerül kérem licitálás előtt tegyék fel!!
Lehetőleg LEVÉLBEN tartsuk a kapcsolatot, ritkán telefonálok.
Garancia, visszavásárlás NINCS!!! (! )
Licitet NEM törlök! (! )
Postázás: Fűrész, és kis terjedelmű gépek 2, 5eft. Kasza, szegélynyíró, sövénynyíró, lombszívó, hosszú, és nagyobb terjedelmű gépek 4eft. max 30kg ig.
Utólagos reklamációt nem fogadok el! (! ) Kérdezz, kérdezz, kérdezz!!
Amennyiben licitál a termékemre, a terméklapon leírtakat tudomásul veszi! Amennyiben nem fogadja el, vagy teljesíthetetlennek találja a feltételeket, kérem NE licitáljon!!!
Tekintsd meg a többi aukciómat is!: -)
Tévedés, és elírás joga fentartva!
Egyes gépekhez videót is mellékelek. A video nem tartalmaz semmiféle telefonszámot, e-mail címet, bármi egyéb kapcsolatfelvételre alkalmas dolgot! Kizárólag a termék működését hivatott szemléltetni!
Licitzárás után a vatera által küldött "vásárlási értesítő"-ben leírtak szerint járjon el kérem.

Jelenlegi ára: 6 041 Ft
Az aukció vége: 2018-04-08 20:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése