2018. április 26., csütörtök

Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 teleobjektív - Canon - Újszerű (kis szépséghibával) - Jelenlegi ára: 195 000 Ft

A szépséghibáról annyit kell tudni, hogy véletlenül nekiütötték az elejét az asztal szélének, emiatt az a műanyag perem, ami az objektívet kívülről védi, megrepedt egy helyen és kissé elvált egy darabka, ez látszik a képeken is. Igazából csak esztétikai probléma ez, mert ha fotózol vele nem látszik, nem lóg a képbe, az objektív működését semmiféleképpen nem befolyásolja. A külső lencse abszolut fixen áll a helyén.
Ingyen adok hozzá egy UV szűrőt is, ami utána lett véve, rátekertük, hogy ne sérüljön jobban. Amúgy makulátlan, karc- és pormentes, eredeti Japán gyártmány, összesen kétszer lett használva, vadonat új, még a védőfólia is rajta van a kis ablakon, ami mutatja a gyújtótávolságot és megvan a gyári doboza is. Ha kell tudok róla még fotókat küldeni.
Ettől az egy esettől eltekintve nagyon vigyáztunk rá, magam is fotós vagyok, tudom értékelni ezeket a dolgokat. Csakis azért adom el, mert annak idején kettőt vettünk belőle, de most már egy elég, mert a másik kolléga közben talált magának jobb elfoglaltságot, mint a fotózás.
Minőségben szinte ugyanolyan, mint a Canon 24-70 2. 8 USM (meg lehet nézni róla a teszteket, van olyan beállítás, amiben még jobb is), viszont van benne képstabilizátor, ami a Canon-nál nincs és ez nagyon jól jön ha kevés a fény, mondjuk egy templomban vagy videózni akarsz vele. Újonnan a 220V-nál 430e Ft ugyanez az obi...
Ez az általános leírás:
Következő generációs nagy sebességű 24-70mm F/2. 8 zoomobjektív fejlett szolgáltatásokkal. A specializált, magas minőségű üveg alapanyag biztosítja a pontos színreprodukciót, és a kiváló élességet. Az optikai konstrukció tartalmaz 2 XR (extra tükröződésű), 3 LD (alacsony szórású), 3 GM (öntött üvegből készülő aszférikus), és egy hibrid aszférikus lencsét, amelyek együtt minimalizálják az axiális kromatikus aberrációt, a keresztirányú kromatikus aberrációt, a szférikus aberrációt, és torzítást, és lehetővé teszik a kompakt dizájnt, ami kiváló képminőséget ér eleBAND bevonat, amely kiváló tükröződésgátló jellemzőkkel rendelkezik, és csökkenti a szellemképet és a becsillanást. Az új A032 rendelkezik a Tamron eredeti eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) bevonatával, amely egy ultra-alacsony fénytörési indexű nano-strukturált réteget kombinál hagyományos többrétegű bevonattal, a kiváló tükröződésmentes teljesítményért. Ennek az eBAND bevonatnak az optimális alkalmazása a Tamron BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) bevonatával együtt sikeresen és lényegesen csökkenti a szellemképeket és a becsillanásokat, amelyek hátulról megvilágított tárgyak fényképezésekor fordulhatnak elő. Új kettős MPU (többprocesszoros egység) vezérlőrendszer, amely gyorsabb és precízebb autofókuszt és továbbfejlesztett rázkódáselnyelést nyújtInnovatív vezérlőrendszer, amely kettős MPU-t használ, amely nagyobb számítási kapacitással rendelkezik. Az MPU-k erős, beépített DSP blokkokkal vannak felszerelve, amelyek gyorsabb és precízebb AF teljesítményt, valamint egyenletesebben erős rázkódáscsillapítást érnek el. Ezek a jellemzők együtt kiváló teljesítményt nyújtanak éjjel, és alacsony fényviszonyok mellett. A magas teljesítményű MPU az AF-hez drámaian növeli az autofókusz pontosságát és sebességét. Az A032 saját beépített DSŐ-vel rendelkező MPU blokkokkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a magas sebességű digitális jelfeldolgozást, ami kiváló válaszkészséget ér el a kamerából érkező jelek esetén, és a magas precizitású AF teljesítményében.

Jelenlegi ára: 195 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 18:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése