2018. május 31., csütörtök

LEALKUDVA, BÁV ÁR ALATT! - 18K Arany Női fülbevaló, csepp/levél, 2,8 gr - Jelenlegi ára: 32 200 Ft

Tisztelt Hölgyem / Uram!
Eladásra kínálom az alábbi, kiváló minőségű, alkalmanként használt/újszerű ékszert.
Nagyfelbontású, nagyítható képek elérhetőek, és minden részletet megadok alább, mellyel megalapozott vásárlási döntés hozható. BÁV ár alatt!
Felmerülő kérdéseit is szívesen megválaszolom kommentben! Kérdezzen bátran!
NE FELEDJE megnézni a többi eladásra kínált kiváló arany ékszeremet is!
 
Az ékszer részletei:
- Fazon / leírás:  Női fülbevaló, csepp/levél mintázat
- Állapot:  Alkalmanként hordott, szép állapot
- Karát:  18K 750
- Súly:  2, 8 gr
- Készítés helye:  Külföld
- Fémjel van:  NHI (Nemesfém Hitelesítő Intézet) 1966-1999 közötti hivatalos magyar fémjele! Magyarországon hivatalos úton forgalomba hozott ékszer!
IRÁNYÁR: 11, 500 Ft / gr (18K!!! ),  azaz 32, 200 Ft
 
F O N T O S    I N F O R M Á C I Ó K:
( Vásárlás előtt olvassa el, legyen szíves! )
 
Az általam eladásra kínált arany ékszerek származása:
- Nem vagyok kereskedő, nagymamám vásárolta fel az ékszereket a ’ 60-as és ’ 90-es évek között, elsősorban inkább az infláció kivédésének céljával, s csak másodlagosan viselési céllal.
- Mindegyik itthon, ékszerboltban vásárolt ékszer, melyet a Nemesfém-hitelesítő Intézet 1966-1999 között használt fémjelei is igazolnak! Garantáltan eredeti, arany ékszerek.  
- Korukat tekintve Vintage/retró arany ékszerekről van szó (kb 30-50 évesek), ami hozzáadott érték, s melyek az alkalomszerű viseletnek és a „ befektetési célból” történő vásárlásnak is köszönhetően kiváló állapotúak, a többség újszerű. Van köztük soha nem hordott is.
 
GARANCIA:
1, Arra vállalok garanciát, hogy
- az adott termék a megadott karátszámnak megfelelő, valódi arany ékszer,
- minden megadott paramétere valós, a fotók az adott termékről készültek, jól nagyíthatóak!
2, Kizárólag személyes átvétel esetén van lehetőség próbára (pl gyűrű) és elállásra is (azaz megtekintési, kipróbálási garancia is van, de kizárólag személyes átvétel esetén! Utólagos visszavétel természetesen nincs).
3, Postai küldésnél nincs lehetőség a vásárlástól való elállásra (azaz nincs visszavétel akkor sem, ha nem jó, nem tetszik, meggondoltam magam, stb), ezt kérem, vegye figyelembe, ha nem Budapesti és tőlem vásárol.
Nincs zsákbamacska:  Minden megadott paraméter, megadott méretek és a nagyfelbontású fotók miatt tökéletesen megalapozott döntés hozható a vásárlás tekintetében személyes megtekintés nélkül is. (értékeléseim elolvasását is ajánlom figyelmébe)
 
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL – Budapesti /- környéki vásárlók:
- A személyes átvétel csak Budapesten történhet, leginkább a XV. kerületben!
- Bevizsgálásra és próbára is van lehetőség! Fizetés csak készpénzben.
 
POSTÁZÁS - Vidéki vásárlók:
- Kizárólag 98% feletti értékeléssel rendelkező, regisztrált Vatera felhasználónak adok el postai úton.  Regisztráció nélküli, és értékelések nélküli vaterás vásárlóknak csak személyes átvétel van!   
- Előre utalás beérkezése után maximum 2 munkanapon belül feladom a megvásárolt, kifizetett ékszert megfelelően becsomagolva, a megbeszélt küldemény küldési móddal.
- Küldési mód kizárólag nyomon követhető típusú küldés lehet (pl. sima levél nem). Minden felelősség a vevőé ezzel kapcsolatban! Külföldre nem postázok.
- Az előre utalásnak tartalmaznia kell a megbeszélt küldemény küldési mód díját is.
 
Köszönöm figyelmét, jó vásárlást és szép napot kívánok Önnek!
 
----------------------------------------------
 
Az arany ékszer árakról: olcsó, drága, vagy reális?
- Az arany ékszer nem elavuló műszaki cikk, hanem egy olyan értékálló termék melynek aktuális értékét több tényező befolyásolja (pl anyagár, hozzáadott érték, gyártó, stb), értéke hosszútávon nem csökken, hanem nő. (A hosszútáv legalább 10-20 évet jelent, s nem az ékszerboltból való kihozás utáni 3. napon való eladást, mert az csak veszteséggel lehetséges, természetesen. )
OLYAN VÁSÁRLÓT KERESEK, AKI EZT ÉRTI.
- Új, mai 14K arany ékszerek árai 14-15, 000 Ft + áfa / gramm áron indulnak(! ) az ékszerboltokban, de jellemzően elmondható, hogy ennél inkább magasabbak. Magasabb karátszámú ékszer még drágább.
- BÁV zálog használt ékszer eladási gramm ára 14K esetén: 13, 000 Ft. A többi zálog is e körül ad el.
- Az általam szabott ár karátszámtól is függően (1-2 különlegesebb ékszertől eltekintve) 9-13, 000 Ft / gramm közötti, ami a fentiek tekintetében reális, semmiképp nem drága!

Jelenlegi ára: 32 200 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 21:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése