2019. január 28., hétfő

Baba légzésfigyelő matrac alá BC-200 Baby Control l leárazva Bp XV - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Eladó az alábbi légzésfigyelő készülék, kislányunk használta.
A Baby Control digital légzésfigyelő folyamatosan figyeli az alvó gyermek légzését a kiságyban, bölcsőben, babakocsiban, stb.
Az érzékelőlap közvetlenül az ágyrácsra, a matrac alá elhelyezve érzékeli a gyermek minden mozgását, alvás közben elsősorban a légzőmozgását. A mért értéket a vezérlőegség kiértékeli, szükség esetén hang- és fényjelzést ad a szülőknek.
A Baby Control Digital légzésfigyelő észleli az esetleges légzésleállást. Amint az érzékelőlap által küldött érték 12mp-ig nem haladja meg az előre beállított küszöbértéket, négy rövid figyelmeztető hangjelzés után a készülék hangos, szaggatott riasztást ad le.
A készülék a baba légzésének és apró mozgásainak megszűnését érzékeli, azonban a kialakult vészhelyzetbe nem tud beavatkozni! Riasztás esetén mesterséges lélegeztetést és újraélesztést csak ilyen képzésen átesett személy végezhet. Kérje gyermekorvosa tanácsát, segítségét.
 
1. Az érzékelés matracon keresztül történik: Nincs közvetlen kapcsolatban a babával. Használata nem befolyásolja a család és a baba rendes életkörülményét. Szinte észrevétlen, és nagyon könnyen használható.
2. Egyedülállóan nagy megfigyelt terület: Egy érzékelőlap mérete 30 x 50 cm.
4. Kiváló oldalirányú érzékenység: Abban az esetben, ha a baba nem pontosan az érzékelőlap felett fekszik, a készülék az oldalról érkező légző mozgást is érzékeli, így téves riasztás ebben az esetben sem fordul elő.
5. Minden típusú matrachoz használható: A kereskedelemben kapható matracok alatt biztonsággal használható az ágyrácson, a matrac anyaga és vastagsági korlátozása nélkül.
6. Digitális mozgásintenzitás-kijelzés: Sötétben is jól látható (világító) kijelzőn, 0-9 skálán. Ezáltal egy pillantással eldönthető, hogy megfelelően van-e beállítva a baba légzéséhez a készülék.
7. Digitálisan állítható érzékelési küszöbszint: Néhány gombnyomással beállíthatjuk a környezetnek leginkább megfelelő szintet.
8. Eseménymemória: Az utolsó kijelzéshez képest 9 perc eseményét tudjuk visszajátszani 1 perces lépésekben. A készülék valós időben lejátssza az általa jelzett eseményeket egy digitális memóriából. Ez fontos információt adhat egy esetleges légzésleállás előzményeiről.
9. Dupla (biztonsági) sziréna: A Baby Control Digital légzésfigyelők dupla, biztonsági szirénával vannak felszerelve a nagyobb biztonság és hallhatóság érdekében!
10. Elemfeszültség-figyelés: Alacsony elemfeszültség esetén bekapcsoláskor a készülék figyelmeztet az elemcserére.
Átvétel kizárólag személyesen a XV. kerületben, Rákospalota kertvárosi részén.

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2019-02-18 09:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése