2019. július 29., hétfő

TEAC CSÚCS MINI HIFI RDS TEXT RÁDIÓ MP3 CD AKTÍV SUBWOOFER+2db SATELIT HANGFALLAL. - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

TEAC CSÚCS MINI HIFI AKTÍV SUBWOOFERREL SATELIT HANGFALAKKAL RDS TEXT ES RÁDIÓVAL MP3 CD LEJÁTSZÁSSAL ELADÓ! APRÓ HIBÁJA A CD AJTÓ NYÍTÁSNÁL A SZÍJ MEGCSÚSZIK, ÉS RÁ KELL SEGÍTENI ÍGY HIBÁTLANUL MŰKÖDIK! SZÍJAZÁSA IS RENDKIVŰL EGYSZERŰ! SAJNOS ILYEN PICI SZÍJAM NEM VOLT! EZÉRT NAGYON MÉLYEN ÁRA ALATT ADOM, DE KINEK MENNYIT ÉR! AKÁR 15 000-fT ÉRT A TIÉD LEHET! A SUBWOOFER LÁDÁT BÁRMILYEN MÁS SUBB KIMENETRŐL MEGTUDJUK HAJTANI! EZ  ÉR ENNYIT SIMÁN MAGÁBAN!
GYÁRI TÁVJÁVAL ADOM.
AUX BEMENETÉN TELEFON -LAPTOP TV stb... KIHANGOSÍTHATÓ!
KÉRLEK, HA VAN LEHETŐSÉGED PAY-PAL FIZETÉSRE, AKKOR AZZAL FIZES ELŐRE UTALÁSNÁL!
 ITT NEM ÉRHET CSALÓDÁS! MEGBÍZHATÓ HELYRŐL PROFI ELADOTÓL VÁSÁROLSZ! AZT KAPOD, AMIT A VIDEÓN ÉS NAGYFELBONTÁSÚ KÉPEIMEN LÁTSZ! LÁSD TÖBB EZER ELADÁS UTÁNI POZITÍV ÉRTÉKELÉSEM!  
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! DE! Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota a küldött link bemásolása után! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Liciten hirdetett készülékeimre, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, én olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Viszont alaposan becsomagolva küldőm!

Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2019-08-18 18:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése