2020. február 22., szombat

Fisher-Price FKR62 állatmentő állomás állat állatok kutya macska cica tűzoltó helikopter kórház új - Jelenlegi ára: 13 8

Fisher-Price FKR62 állatmentő állomás állat állatok kutya macska cica tűzoltó helikopter kórház új, bontatlan csomagolásban.
A kis hősök igényeit elégíti ki ez a szuper, interaktív játékkészlet! Ha a cica fennragadt a fán, akkor a gyermek megnyomhatja a piros gombot a tűzoltóságnál, amire kigyullad a fény, valamint egy dal is hallatszik (a játék német nyelvű!! ), és a tűzoltóautó máris a cica segítségére siet. Ha a levegőből is szüksége van segítségre, akkor a gyerek elforgatja a kart, amire a helikopter propeller is forogni kezd, és már indulhat is a segítség. Ha a cicát sikerül lehozni a fáról, Mia elviszi az állatorvoshoz kivizsgálásra. Ha minden rendben van, haza is mehetnek, ahol már várja őket a kutyájuk is. A játék segítségével a gyermekek megtanulhatják, hogy négylábú barátuknak az ő szeretetükre és gondoskodásukra van szüksége.
Kérem nézzen szét a többi termékeim között is, hátha talál valamit, amivel össze tudjuk vonni a rendelését, ezáltal spórolhat a szállítási költségeken!

Jelenlegi ára: 13 800 Ft
Az aukció vége: 2020-03-14 20:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése