2020. október 28., szerda

Ha megáll az idő - Simak, Clifford D. - Jelenlegi ára: 630 Ft

Ha megáll az idő - Simak, Clifford D.
? Clifford ? Simak a science fiction történetének talán legleleményesebb gondolkodója.?
Isaac Asimov
A Föld merész űrhajós flottái már nem száguldozhattak szabadon a csillagközi térben, mert a világűr gazdasági felosztása is a végéhez közeledett. A felfedezéseknek azonban folytatódniuk kellett. Erre azonban lassanként csak egyetlen eszköz adódott: a telepátia, hiszen a gondolat szárnyalását nem akadályozhatja sem a mérhetetlen távolság, sem a politika. De ha megáll az idő, milyen közegben mozoghat a gondolat?
Shepherd Blaine a Föld legképzettebb telepatái közé tartozik. Agyi impulzusai becserkészik a végtelen teret. Tapasztalt idő- és téruzató. Érthető hát a megdöbbenése, amikor ráeszmél, hogy agyának egy sarkába idegen lény, távoli bolygó intelligens lakója fészkelte be magát.
? Négy méter magas volt és rózsaszín, izgatóan rózsaszín. És a lény figyelte őt. Aztán megszólalt. ? Helló, haver. Megosztom veled a tudatomat.?
Simaknak ez a műve méltán nyerte el a műfaj legnagyobb kitüntetéseit, a Hugó és a Nebula díjat.
Fordítók: Végh István
Kiadó: Maecenas Könyvkiadó
Kiadás éve: 1993
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9637425861
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 341 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**95616000**)]

Jelenlegi ára: 630 Ft
Az aukció vége: 2020-10-28 13:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése