2020. november 29., vasárnap

Végjáték 4. - Az elme gyermekei - Orscon Scott Car - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Végjáték 4. - Az elme gyermekei - Orscon Scott Card
"Orson Scott Card Végjáték-sorozata méltán a science fiction irodalom legsikeresebb regényciklusa. Az elme gyermekei című kötet nagyon izgalmas lezárása az Ender univerzumát bemutató sorozatnak, s végre hosszú évek után a magyar olvasók is kezükbe vehetik a regényfolyam negyedik, befejező részét.
E történet már teljesen elrugaszkodik az Ender gyermekéveit bemutató Végjátéktól, valamint továbbviszi a Holtak Szószólójában és a Fajirtásban megismert, az emberiség alapvető kérdéseivel foglalkozó mély gondolatokat. Az elme gyermekei mindamellett, hogy filozofikus eszmefuttatásaival gondolkodásra készteti az olvasót Cardhoz méltó történetvezetéssel bír, és cselekményei teljesen magával ragadják az embert.
Az elme gyermekeiben a korábban megismert mesterséges intelligencia, Jane körül forognak az események, akinek lététől függ szinte az egész emberiség jövője. Vajon képes-e az ember meghaladni saját magát, és önmagához méltó helyét elfoglalni az univerzum életformái között? "
Fordítók: Hargittai Krisztina
Borító tervezők: Földi Hajnal
Kiadó: Unio Mystica Könyvkiadó
Kiadás éve: 2015
Nyomda: Alföldi Nyomda Zrt.
ISBN: 9786155546020
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 352 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**101829095**)]

Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 10:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése