2020. december 28., hétfő

MP3-rádió lejátszó DLS-6607 - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

MP3 LEJÁTSZÓ RÁDIÓ
DIVATOS FA DIZÁJNNAL
A működtetéshez semmi egyébre nincs szükség csak a memória kártyára vagy a pendrive-ra amin a lejátszani kívánt mp3 zenéinket töltöttük fel. Ha rádiót szeretnénk halgatni akkor a "Play" gombot 3mp-ig lenyomva tartva a DLS-607 elkezdi keresni és sorban lementeni a környéken fogható összes rádióadót. Automatikus keresés esetén a kijelzőn láthatjuk a frekvenciát és a lementett csatornaszámot. Ezután már csak a "léptetés előre-vissza" gombokkal kell a keresett csatornát kiválasztanod! Tartozékként kapsz még egy mini távirányítót is, hogy távolabbról is tudd vezérelni a DLS-607 Mp3 lejátszó hangfaladat!
A DLS-607 beépített lithium akkuval rendelkezik amit a számítógéped USB portjáról tölthetsz fel a tartozékok között található kábel segítségével! Ha mégis elemről szeretnéd használni azt is megteheted, csak 3db AA (ceruza) méretű elem szükséges hozzá!
Előnyök:
-beépített akku, nem kell ceruzaelem!
-FM rádió autoscan-el
-teleszkópos antenna
-számítógép USB portjáról tölthető
-2x3W teljesítmény, tiszta hang
-50mm átm. védett hangszórók
-frekvencia tartomány 150-18kHz
-csatlakoztatható külső forrás (pl. telefon, mp3-4 lejátszók, PSP.. stb)
-3db AA méretű elemmel is üzemel (nem tartozék)
-oldalsó hordozófül
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 14:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése