2021. április 28., szerda

FURminator hosszúszőrű kutya aljszőrkefe "L" méret - Jelenlegi ára: 4 790 Ft


Termékazonosító:
811794ö112396
EAN:
6918515768763
Gyártó:
Furminator
Márka:
Furminator
FURminator hosszúszőrű kutya aljszőrkefe L méret
Részletek
KISKEDVENC RÉSZLETEI
Számára
Kutyák Macskák
Magasság
Közepes Nagytestű Kistestű
ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
Terméktípus
Kefe
Méret
L
Szín
Sárga
MÉRETEK
Fésű mérete
10. 2 cm
A FURminator Precíziós kefe az elhalt szőr eltávolítására, hosszú-szőrű kutyák részére. 90%-kal csökkenti a szőrhullást, garantáltan jobban, mint bármilyen más kefe, fésű vagy elhalt szőr és aljszőr kiszedő eszköz. Az eszközön lévő nyomógombbal kilökheti a fogak közé akadt elhalt szőrt. Ergonomikus markolat.
FURminator deShedding? eszköz használati utasítása:
Bizonyosodjon meg róla, hogy az állat szőrzete tiszta és TELJESEN SZÁRAZ!
Mielőtt elkezdené használni a FURminator deShedding? eszközt, vizsgálja meg az állat szőrzetét, hogy van-e benne szőrcsomó, és bőrét, hogy sérült-e! Ha bármelyik eset fennáll, ne használja az eszközt, hanem vegye igénybe képzett kutyakozmetikus, illetve állatorvos szolgáltatását!
ÓVATOSAN húzza a FURminator deShedding? eszközt a szőr növekedésével megegyező irányban! Hosszú, óvatos simításokat tegyen, ne kis területen ismételő mozdulatokat! A legérzékenyebb részeken (gyomor, lábak, nemi szerv, végbélnyílás) gyengéden használja az eszközt! NE FEJTSEN KI TÚL NAGY ERŐT ÉS LEFELÉ IRÁNYULÓ NYOMÁST fésülés közben! A mély és durva mozdulatok kipirosíthatják és irritálhatják a bőrt. Ha pirosodást és irritációt fedez fel az állat bőrén, ne használja tovább az eszközt!
A fogak közé akadt elhalt szőrt az eszközön lévő nyomógombbal tudja kilökni. Megjegyzés: A FURminator deShedding? eszközt kizárólag szőrhullató állatokon használja!


Jelenlegi ára: 4 790 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 22:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése