2021. október 24., vasárnap

Joyroom vezeték nélküli Qi töltő 15 W fekete (JR-A23) - Jelenlegi ára: 5 390 Ft

Szeretné élvezni mobiltelefonja kényelmes töltését konnektorhoz való csatlakozás nélkül? A Joyroom vezeték nélküli töltő gyorsabban látja el energiával készülékét, mint hagyományos társai, és nagyon látványosan néz ki.
Joyroom vezeték nélküli Qi töltő 15 W 
Specifikáció:
Márka: Joyroom
Támogatott készülékek: Iphone és Android alapú telefonok
Teljesítmény: 15 W
Anyag: Cinkötvözet és üveg
Csatlakozó: C típusú USB
Induktív töltési távolság: 2 - 8 mm
A készlet tartalma:  
1 x vezeték nélküli töltő
1 x USB C típusú kábel
1 x kézikönyv
Főbb jellemzők:
-Kis méret
-Bármilyen helyzetben tölthető
-Gyorstöltés kimenet
-Fejlett hűtőrendszer: A töltő olyan védelmi rendszerekkel van felszerelve, amelyek biztosítják a töltőt és telefonját. A cinkötvözet használata lehetővé teszi a hatékony hőelosztást. Ennek köszönhetően a töltési környezet stabil, és készüléke nincs kitéve a túlmelegedésnek.
-Automatikus kikapcsolás az idegen test azonosítása után: automatikusan felismeri a telefonodat. Ha bármilyen idegen test van a közelben, a töltés a biztonság kedvéért megszakad.  
-Vezeték nélküli töltés a teljes kényelemért: Csak annyit kell tennie, hogy ráhelyezi készülékét, bármilyen helyzetben, és a Quick Charge protokollon alapuló gyorstöltés automatikusan elindul.
-Ha csúcssebességű áramellátást szeretne, használjon 2. 0 / 3. 0 (9V / 2A) fali adaptert. Nem kell eltávolítania a védőburkolatot, hogy az energia hatékonyan továbbításra kerüljön.  


Jelenlegi ára: 5 390 Ft
Az aukció vége: 2021-10-24 19:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése