2022. április 15., péntek

Megasztár társasjáték (KARAOKE) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Nem használt társasjáték a 2010-es évekből.  
Éld át újra a Megasztár dalokat a karaoke társasjáték segítségével! Válaszd ki a kedvenc Megasztár dalod és add el? saját stílusodban! Nincs jó hangod? Az sem baj, ha van egyéniséged! Nevettesd meg a többieket, gy? jtsd be a sikerért járó pontokat és Te leszel a legújabb Megasztár!
A játék menete
Válassz a Megasztár dalok közül, add el? úgy, hogy szórakoztató legyen, és szavazz a többiek el? adására. Az így szerzett pontok alapján a játéktáblán el? rréb juthatsz, s? t, további meglepetések várnak. Annak is van esélye, akinek nem a hangja az er? ssége. A játéktáblám különleges mez? ket is találhatsz, különleges feladatokkal. Az nyer, aki leghamarabb eléri a Megasztár mez? t! Legyél egyéniség - a titok csak ennyi és máris Te leszel a Megasztár.
A dalok mind a Megasztár 1, Megasztár 2, Megasztár 3 és Megasztár 4 fellépései közül megtalálhatóak a karaoke társasjátékban, melyhez tartozik egy Megasztár karaoke DVD, dalkártya, szavazókártya, Megasztár-kártya, játéktábla.
Abba, Demjén, Frank Sinatra, George Michael, Hungária, Katona Klári, Guns N Roses, Korál, Kovács Kati, LGT, Máté Péter, Presser Gábor, Pierrot, Queen, Tankcsapda, csak hogy párat említsünk a Megasztár m? sorban el? adott együttesek és zenekarok közül.
A Megasztár el? adok pedig Varga Feri, Palcsó Tamás, Tóth Lüszi, Hien, Oláh Ibolya, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Vera, Torres Dániel, Gáspár Laci, Bartók Eszter, Rúzsa Magdi.
De mi is az a karaoke? A karaoke játék lényege, - ahogy a Megasztár karaoke társasjáték lényege is - hogy egy zeneszámot az eredeti el? adó helyett valaki másnak kell elénekelnie. Az el? adó az adott zeneszám ének nélküli változatát hallja, a szöveget pedig monitorról, tv-? l, vagy kivetít? r? l olvasva énekeli. A legtöbb esetben ezekben a karaoke klippekben a szöveg az énekléssel egy id? ben elszínez? dik, így egyszer? bb tartani az eredeti ritmust és szöveget. Aki ügyesebb, azoknak ezt sikerül is betartani. Ha mégsem akkor sincs gond, hiszen ez elég vicces is lehet, a karaoke pedig alapvet? en társasági szórakoztató játék.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2022-04-16 02:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése